Уест Хям загуби от Байер Леверкузен с 0:2 първата среща

...
Уест Хям загуби от Байер Леверкузен с 0:2 първата среща
Коментари Харесай

Дейвид Мойс все още вярва, че Уест Хем може да отстрани непобедимия Байер

Уест Хям загуби от Байер Леверкузен с 0:2 първата среща от четвъртфиналите в шампионата Лига Европа. Мениджърът Дейвид Мойс обаче към момента има вяра, че неговите футболисти имат късмет да се класира за полуфиналите.

" Леверкузен има табиет този сезон да вкарва решителни голове в края на мача. Бяхме наясно с това. Играхме мощно, само че против нас беше тим, който е на равнище за Шампионска лига. Все още имаме шансове да продължим напред. Искаше ни се да играем повече в офанзива. Ще би трябвало да се постараем да играем на още по-високо равнище във втория дуел, тъй като те са невероятни. Никога не знаеш какво може да се случи. Ще пробваме да вкараме един гол и след това ще забележим дали ще можем да отбележим втори ", съобщи Мойс.
 Байер (Леверкузен) - Уест Хем 2:0 в мач от Лига Европа
Байер (Леверкузен) удари " чуковете " в края

Хофман и Бонифейс донесоха триумфа на " аспирините "

Вратарят Лукаш Фабиански направи мощен мач и се отличи със страхотни спасявания. Той съобщи, че за него най-голямото отчаяние е позволеното второ попадение.

" Борихме се крепко 80 минути и най-после се пропукахме от две статични положения. Обикновено в такива обстановки се пазиме чудесно, само че през целия мач те ни натискаха и стигнаха до попаденията. Най-разочаровани сме от допускането на втория гол. Той им дава спомагателна убеденост. Няма да се откажем. Трябва да имаме вяра в себе си и да отвърнем в реванша ", съобщи Фабиански.

38-годишният поляк добави, че Уест Хям ще разчита на мощното си домакинско показване от началото на сезона.

" Бих споделил, че ни свършиха силите в края. Двата тима дадоха всичко от себе си. Допуснахме втория гол прекомерно елементарно, като оставихме на техния нападател прекалено много пространство. Сега разчитаме на семейството. Представяме се ужасно вкъщи и се надяваме още веднъж да го създадем ", добави стражът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР