Уест Хям победи с 2:1 Тотнъм в дербито на Лондон

...
Уест Хям победи с 2:1 Тотнъм в дербито на Лондон
Коментари Харесай

Кризата в Тотнъм продължава

Уест Хям победи с 2:1 Тотнъм в дербито на Лондон и влезе в Топ 4 на класирането във Висшата лига. " Чуковете " продължиха отличната си форма и стигнаха до триумфа с попадения на Михаил Антонио и Джеси Лингард. За отбора на Жозе Моуриньо прецизен бе Лукас Моура.

Уест Хям сподели отлична успеваемост и насочиха тъкмо четири изстрела, като всеки от тях откри очертанията на вратата. А два се трансфораха в голове. За сметка на това Тотнъм насочи общо 20 удара, само че единствено четири бяха в границите на вратата.

Михаил Антонио откри за Уест Хям още в 5-ата минута. Джаред Боуен центрира отдясно, Антонио засече от близко, Юго Лорис избави, само че при добавката бе беззащитен.

Срещата бе прекратена за малко, откакто Томаш Сучек получи аркада и се прибра в съблекалнята, само че по-късно се върна и продължи мача.
Крейг Доусън стреля рисково с глава и бе покрай удвояване на резултата в 38-ата минута, само че Лорис мазета над гредата. Малко преди паузата Кейн би остро, само че Фабиански се намеси чудесно.

Моуриньо пусна Гарет Бейл и Мат Дохърти на старта на второто полувреме, само че " чуковете " вкараха още веднъж малко след подновяването на играта. Джеси Лингард означи с отличен удар в далечния ъгъл, само че лайнсменът алармира за засада. Имаше интервенция на VAR, само че се оказа, че последното допиране е било в състезател на Тотнъм и по този начин домакините усилиха преднината си.

В 64-ата минута интригата да бъде върната. Бейл извърши корнер и на близката греда Лукас Моура засече и означи.

Тотнъм продължи да подвига оборотите, а Гарет Бейл разтресе напречната греда с мощен удар.

В добавеното време драмата бе на път да стане цялостна, откакто след рикошет в крайници на Сон топката срещна гредата, само че Уест Хям въпреки всичко оцеля и прибра трите точки в актива си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР