Уест Хям и Арсенал завършиха при 3:3 в среща от

...
Уест Хям и Арсенал завършиха при 3:3 в среща от
Коментари Харесай

Арсенал не се даде на Уест Хям, въпреки че губеше с 3:0

Уест Хям и Арсенал приключиха при 3:3 в среща от 29-ия кръг на британската Висша лига. " Чуковете " започнаха стремително лондонското дерби и вкараха три гола за 17 минути, дело на Джеси Лингард (15'), Джаръд Боуен (17') и Томаш Соучек в 32-ата. Отново той обаче си вкара автогол в 38-ата минута за 3:1.

Минути по-късно Букайо Сака пропусна добра опция за Арсенал, а в самия завършек на първата част още веднъж той можеше да означи, само че ударът му бе блокиран.

Четвърт час след почивката Арсенал стигна до още един гол за 3:2, като този път Крейг Доусън от Уест Хям заби топката в личната си врата.

Последваха пропуски на Джаръд Боуен за Уест Хям и Мартин Йодегард за Арсенал, преди Михаил Антонио да удари гредата за домакините в 77-ата минута.

Само пет минути след гредата за " чуковете " Арсенал изравни резултата, а прецизен бе Александър Лаказет (3:3).

Уест Хям въпреки всичко имаше опция да вземе успеха, само че Деклан Райс пропусна да донесе успеха на отбора си в 85-ата минута. " Чуковете " са на пета позиция с 49 точки, единствено на две зад четвъртия Челси, до момента в който Арсенал остава на 9-о място на 9 точки от " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР