Уест Хем Юнайтед се интересува от защитника на Манчестър Юнайтед

...
Уест Хем Юнайтед се интересува от защитника на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Уест Хем ще се пробва за Хари Магуайър през лятото

Уест Хем Юнайтед се интересува от бранителя на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър и може да го вземе чартърен през лятото. „ Чуковете “ се показват много под упованията този сезон и ще би трябвало да се борят за своето оцеляване във Висшата лига. Ако се задържат в елита, в клуба сигурно ще освежат състава си и един от набелязаните футболисти е 30-годишният британски национал, твърди TEAMtalk.

Магуайър не попада в проектите на мениджъра на „ алените дяволи “ - Ерик загар Хаг, който извънредно рядко му гласоподава доверие измежду титулярите през този сезон. До момента бранителят е изиграл 21 мача във всички шампионати.

От Ман Юнайтед обаче се надяват на директна продажба на Магуайър, до момента в който офертата на Уест Хем се чака да бъде по-скоро за наем с алтернатива за откупуване. В последна сметка шефовете на „ Олд Трафорд “ може да се съгласят и на сходен вид, с цел да се отърват от огромната заплата на футболиста, който взима по 200 хиляди паунда на седмица.

Не е ясно обаче дали и самият Магуайър ще бъде податлив на сходен трансфер. За него това ще бъде стъпка надолу в кариерата му. От друга страна обаче това ще бъде и късмет да възроди кариерата си с екипа на „ чуковете “, където има действителната опция да бъде титуляр в състава на Дейвид Мойс.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР