Уест Хем Юнайтед са възобновили интереса си към мароканския национал

...
Уест Хем Юнайтед са възобновили интереса си към мароканския национал
Коментари Харесай

Уест Хем с нова офанзива за звезда на Мароко

Уест Хем Юнайтед са възобновили интереса си към мароканския национал Юсеф Ен-Несири, твърди The Athletic. Миналата година „ чуковете “ изпратиха оферта от 30 милиона евро за нападателя на Севиля, която обаче беше отхвърлена, само че в този момент лондончани имат предпочитание да възобновят договарянията с клуба от Ла Лига този месец.

Възпитаниците на Дейвид Мойс са тъкмо над зоната на изпадащите и то единствено поради по-добрата си голова разлика и единственият метод, по който могат да бъдат сигурни, че ще завършат идващия уикенд над последните три тима, е да победят предпоследния в класирането Уулвърхемптън на „ Молиню “.

Уест Хем има проблеми в офанзива през този сезон, като до този миг отборът е отбелязал едвам 15 попадения в 18 дуела от Висшата лига. Именно заради тази причина „ чуковете “ още веднъж ще погледнат към Ен-Несири, който започва във всички седем мача за Мароко на Световното състезание в Катар и означи два гола, с цел да помогне на „ атласките лъвове “ да стигнат до исторически полуфинал за африканска страна на Мондиал.

Този път първичното предложение на лондончани е 25-годишният футболист да бъде взет чартърен, като в съглашението ще бъде включена и наложителна алтернатива за откупуването му през лятото. Ен-Несири означи хеттрик при успеха с 5:0 над третодивизионния в Линарес Депортиво за Купата на Краля. Настоящият контракт на нападателя е до края на сезон 2024/2025.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР