Уест Хeм Юнайтед постигна голям обрат и победи с 2:1

...
Уест Хeм Юнайтед постигна голям обрат и победи с 2:1
Коментари Харесай

Уест Хем остави Бърнли на дъното след късен обрат

Уест Хeм Юнайтед реализира огромен поврат и победи с 2:1 Бърнли като посетител в дуел от 13-ия кръг на британската Висша лига. И трите попадения в този дуел паднаха след почивката. Джей Родригес изведе домакините напред в 49-ата минута, когато бе прецизен от дузпа, само че в самия край „ чуковете “ стигнаха до цялостен поврат след автогол на Дара О'Шей (86') и победно попадение на Томаш Соучек в добавеното време.

В 38-ата минута домакините имаха много основателни искания за дузпа след контакт на крайници на Цоуфал с Колеошо. Главният рефер не отсъди нищо, а ВАР прегледа обстановката, само че не се намеси.

Три минути след почивката въпреки всичко Бърнли получи 11-метров углавен удар, откакто още веднъж Колеошо падна след контакт с Кудус. ВАР още веднъж се намеси и този път предложи на рефера да изгледа повтаряне. След като го направи, той уточни бялата точка. Родригес стреля мощно за 1:0.

В 86-ата минута Кудус мина сред четирима бранители и центрира към близката греда, където Мубама засече, то топката рикошира в О'Шей и попадението бе записано като автогол. В 91-вата минута Соучек засече от воле центриране на Кудус.

Така Бърнли загуби и седмото си домакинство от началото на сезона, ставайки едвам втория тим в историята на британския футбол с сходно отрицателно достижение. Тимът на Венсан Компани остава на дъното с актив от едвам четири точки. Уест Хем пък към този момент е девети с 20 пункта.

Tomas Soucek is once again the match-winner for ⚒️
— Premier League (@premierleague)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР