Уест Хем вкара два пъти в добавеното време, за да

...
Уест Хем вкара два пъти в добавеното време, за да
Коментари Харесай

Уест Хям вкара два пъти в добавеното време, за да победи борещия се Евертън

Уест Хем вкара два пъти в добавеното време, с цел да стигне откъм гърба на Гудисън Парк, откакто смесеният следобяд за нападателя на Евертън Бето приключи с проваляне с 3-1.

Изкупителният гол на португалския нападател, откакто пропусна първата дузпа на Карамелите за сезона, изведе тима му напред, само че насладата му беше къса.

Кърт Зума изравни в границите на шест минути, а по-късно Томас Соучек, с брилянтен удар от външната страна на крайници в 91-ата минута беше последван от откъсването на Едсон Алварес, като серията без победа на Евертън беше удължена на 10 мача.

Седмица, която стартира с вести за 10-то на Toffees отнемането на точки беше понижено на шест, което ги извади от зоната на изпадащите, приключи с повече обвинявания и въпроси.

Решението на мениджъра Шон Дайш да изпусне Доминик Калвърт-Люин след 20 мача без гол изглеждаше напряко от това, разбираемо, само че когато Бето пропусна две положителни ранни благоприятни условия и по-късно дузпата му беше избавена от Алфонс Ареола, започ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР