Уест Хем успя да победи с 2:0 Дарби Каунти в

...
Уест Хем успя да победи с 2:0 Дарби Каунти в
Коментари Харесай

Уест Хем пречупи Дарби Каунти и е на осминафинал във ФА Къп

Уест Хем съумя да победи с 2:0 Дарби Каунти в гостуването си на " Прайд Парк " в мач от 1/16 на ФА Къп. Попаденията за отбора на Дейвид Мойс бяха дело на Джаред Боуен и Михаил Антонио. С тази победа " чуковете " се класираха на осминафинал в шампионата, където ще се изправят против Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд ".

През първото полувреме Дарби Каунти беше внимателен и не рискуваше, като предпочиташе по-организирана игра и последователно създаване на офанзивите. В 10-а минута Томаш Соучек доближи до топката и я насочи над отбраната към Джаред Боуен, който засече подаването и стреля в мрежата - 1:0 за " чуковете ".

Дарби опита да отговори с по-здрава и нападателна игра, само че това не донесе стремежи триумф. Пет минути след началото на втората част Михаил Антонио бе на вярното място и съумя точно да насочи топката във вратата от близка отдалеченост, с цел да удвои резултата в интерес на Уест Хем - 2:0.

В 67-а минута Боуен получи отлично подаване в наказателното поле, само че вратарят на Дарби направи удивително избавяне. До края на срещата домакините по този начин и не съумяха да основат чисто голово състояние и закономерно отпаднаха от шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР