Уест Хем спря Челси в първия мач от 23-тия кръг

...
Уест Хем спря Челси в първия мач от 23-тия кръг
Коментари Харесай

Уест Хем спря Челси въпреки гола на Жоао Феликс

Уест Хем спря Челси в първия мач от 23-тия кръг на Висшата лига. Лондонското дерби оправда упованията за борба и приключи 1:1.

Двубоят ще влезе в статистиката и като мача с първия гол на. Феликс, който е преотстъпен от Атлетико Мадрид, откри резултата в 16-ата минута. Той засиче центриране на друго ново попълнение – Енцо Фернандес. Те бяха част от новата офанзива на стойност 240 млн. евро.

Жоао Феликс стана. Тогава се разписа Раул Мейрелеш.

Няколко минути по-късно Челси вкара и втори гол посредством Кай Хаверц. Попадението обаче беше анулирано поради засада.

Уест Хем изравни в 28-мата минута посредством някогашния състезател на сините Емерсон Палмиери. Той засече центриране на Джарод Боуен.

През второто полувреме Челси беше по-активният тим, само че нямаше доста благоприятни условия за втори гол. Най-добрата се откри пред Хаверц, само че той би в навън от преференциална позиция. Чуковете стигнаха до второ попадение в 82-ата минута, само че ВАР го анулира поради засада на Райс. Иначе топката се озова в мрежата след удар на Томаш Сучек.

Челси събра 31 точки и остава на девето място в класирането. Уест Хем е на 15-о място с 20 точки. Сините са изпуснали 16 точки в последните си осем мача във Висшата лига. И нямат победа като посетител от октомври насам.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР