Уест Хем с интерес към Гари МеделОтборът на Уест Хем

...
Уест Хем с интерес към Гари МеделОтборът на Уест Хем
Коментари Харесай

Уест Хем с интерес към Гари Медел

Уест Хем с интерес към Гари Медел
Отборът на Уест Хем демонстрира интерес към бранителя на Бешикташ Гари Медел, оповестиха от Sky Sports News. Очаква се в идващите дни представители на клуба да пътуват до Турция, с цел да договарят за подписа на чилийския национал.

Все още няма изказване от страна на,,чуковете “ и публична оферта към бранителя, само че съгласно информациите Мануел Пелегрини има предпочитание да заздрави състава си през зимния трансферен прозорец. Медел има опит във Висшата лига, откакто изигра 34 мача с екипа на Кардиф. Уелсците заплатиха рекордните за клуба 11 млн. паунда на Севиля през 2013 година, само че го продадоха на Интер за 10 млн. през идващия сезон, откакто изпаднаха в Чемпиъншип.

31-годишният Медел има 114 мача за Чили и взе участие за южноамериканците на Световното състезание през 2014 година в Бразилия, откакто обезпечи на чилийците класиране за Мондиала. Уест Хем сега заемат 9-та позиция във краткотрайното класиране на Висшата лига, само че са позволили 25 гола в първите си 17 мача в шампионата. В идващия кръг те са домакини на Уотфорд в събота. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР