Уест Хем продължава уверено битката си за място в Европа

...
Уест Хем продължава уверено битката си за място в Европа
Коментари Харесай

Уест Хем продължава уверено гонитбата за Европа

Уест Хем продължава решително борбата си за място в Европа през идната акция „ Чуковете “ победиха с 2:1 Евертън в мач от 31-ия кръг на британската Висша лига.

Още преди да е минал четвърт час игра Джордан Пикфорд трябваше да се намесва уверено след прекрасен удар на Мануел Лансини. Две минути след изминаването на половин час игра футболистите на Уест Хем откриха резултата посредством ужасно осъществяване на фал от страна на Аарън Кресуел.

Евертън съумя да изравни резултата десетина минути след началото на второто полувреме, когато неприятно изчистване от защитата на лондночани докара до блъсканица в наказателното поле Топката попадна в Мейсън Холгейт, който с доста мощен изстрел я прати в мрежата на Фабиански за 1:1.

Радостта за “карамелите” търпя единствено няколко минути, защото Уест Хем излезе още веднъж напред в резултата в 58-ата минута след доста груба неточност на Алекс Иуоби, който загуби топката в средата на терена, а Антонио получи пас и напредна мощно и приключи с изстрел в Пикфорд, британският пазач отрази, само че на пътя на топката бе Боуен, който откри мрежата. Ситуацията за момчетата на Франк Лампард стана още по-лоша в 65-ата минута, когато Майкъл Кийн бе изпъден за втори жълт картон след нарушаване против Микаил Антонио.

С успеха лондончани събраха 51 точки и са на петото място във краткотрайното класиране. Евертън пък е на 17-ото място с 25 точки от 28 изиграни мача, единствено на три пункта над зоната на изпадащите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР