Уест Хем победи 7-кратния победител в Лига Европа Севиля с

...
Уест Хем победи 7-кратния победител в Лига Европа Севиля с
Коментари Харесай

Чуковете изритаха хегемона на Лига Европа

Уест Хем победи 7-кратния победител в Лига Европа Севиля с 2:0 на „ Лондон Стейдиъм “ в осминафинален мач-реванш от шампионата и с общ резултат 2:1 " чуковете " не престават напред.

Домакините поведоха в 39-ата минута с гол на Томаш Соучек, който засече с глава центриране на Михаил Антонио. Двубоят влезе в продължения, а в 112-ата минута Андрий Ярмоленко се оказа огромният воин за " чуковете " реализирайки за 2:0.

Уест Хем стартира с напън и доближи до първата си добра обстановка в 11-ата минута, Форналс получи топка по въздух и стреля от воле, само че Неманя Гудел блокира удара.

В 27-ата минута и Севиля доближи до първата си добра опция в мача. Юсеф Ен-Несири получи подаване към точката за дузпата и нанесе тежък удар, само че Алфонс Ареола сподели необикновен инстикт и мазета.

Само две минути по-късно Бенрама изведе Михаил Антонио самичък против Боно, само че мароканският пазач мазета. Неманя Гудел не разреши на състезател на " чуковете " да насочи добавка и почисти малко пред голлинията.

В 39-ата минута Михаил Антонио свърши отлична работа в наказателното поле, задържайки топката в продължение на няколко секунди. След това той центрира точно на главата на Томаш Соучек, който трансферира Ясин Боно.

Втората част стартира с състояние за англичаните. В 46-ата минута голмайсторът Соучек бе изведен на добра позиция и стреля от придвижване, само че Боно избави.

В 51-ата минута Иван Ракитич опитва непокътнатата си марка - удар от отдалеченост, само че защитник на " чуковете " съумя да блокира мощното осъществяване на хърватина.

Четири минути по-късно Юсеф Ен-Несири стреля мощно от придвижване, само че топката профуча на сантиметри от лявата греда на Ареола.

В 63-ата минута Мануел Лансини пропусна златна опция да удвои задатъка на своя отбор. Той получи топката на границата на наказателното поле, освободи си пространство и стреля, само че Боно продължи с положителните си изяви и отрази удара.

В 86-ата минута Саид Бенрама проби отляво и насочи удар в далечния ъгъл, само че нямаше нужната мощ и Боно хвана топката без проблеми.

В 99-ата минута почитателите на Уест Хем към този момент виждаха по какъв начин любимците им повеждат в резултата, само че това бе единствено зрителна машинация. Крейг Доусън отклони топката от ъглов удар към Соучек, който от доста близо уцели мрежата, само че от неверната страна.

112-ата минута се оказа щастлива за " чуковете ". Пабло Форналс пое топката на границата на наказателното поле, след което си откри пространство за удар и стреля, Боно мазета топката, само че бе неоснователен и я прати в краката на Ярмоленко, който на празна врата нямаше по какъв начин да сбърка и осъществя за 2:1.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР