Уест Хем матира Манчестър Юнайтед с 2:0 в двубой от

...
Уест Хем матира Манчестър Юнайтед с 2:0 в двубой от
Коментари Харесай

Тежък чук удари тежко Манчестър Юнайтед

Уест Хем матира Манчестър Юнайтед с 2:0 в дуел от 6-ия кръг на Премиършип. Головете за триумфа на "чуковете " осъществиха Ярмоленко и Кресуел.

Първото състояние пред двете порти пристигна в 15-ата минута, когато Неманя Матич овладя пас и стреля към вратата на Уест Хем, само че Фабиански бдеше и не разреши топката да влезе във вратата му.

Пет минути по-късно Мата получи добър пас, само че защитник на домакините се оправи със обстановката. Уест Хем отвърна с удар на Ярмоленко, само че Де Хеа избави.

В 36-ата минута Де Хеа направи чудесно избавяне след удар на Ноубъл. Уест Хем откри резултата в 44-ата минута, откакто Ярмоленко матира вратаря на "червените дяволи ".

Чудесен късмет за равнене на резултата пропусна Хуан Мата, той получи топката необеспокояван в наказателното поле на домакините, само че от няколко метра вместо да прати топката в празната врата, стреля настрана в 49-ата минута.

В 57-ата минута Скот Мактоминей стреля към вратата на Фабиански, само че той направи ефектно избавяне. Пет минути по-късно Фелипе Андерсон от Уест Хем опита да осъществя, само че не сполучи. В 61-ата минута на срещата Маркъс Рашфорд се контузи и беше сменен от Джеси Лингард.

Уест Хем реши всичко в дуела с попадение в 84-ата минута с превъзходен гол на Аарън Кресуел, който не остави шансове на Де Хеа с отличен удар.

Така след този триумф Уест Хем е на 4-ото място с 11 точки, а Юнайтед е 8-ми с 8.

В различен мач от този кръг Кристъл Палас победи с 1:0 Борнемут, като гостите играха от 73-ата минута с човек по-малко след червен картон на Ромен Саис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР