Уест Хем е отправил предложение за защитника на Пари Сен

...
Уест Хем е отправил предложение за защитника на Пари Сен
Коментари Харесай

Уест Хем отправи оферта за бранител на Пари Сен Жермен

Уест Хем е отправил предложение за бранителя на Пари Сен Жермен Тило Керер, написа „ Sky Sports “. 25-годишният немски национал, който може да играе като десен бек и централен защитник, е бил разпознат като отбранителна цел от „ чуковете “.

Лондончани изчакват отговор от страна на първенеца на Лига 1 и имат други варианти, в случай че не бъде стигнато до съглашение. Керер има още една година до края на контракта си на „ Парк де Пренс “ и привличането му ще бъде положително попълнение за отбраната на Дейвид Мойс и компания поради проблемите с травми в защита.

„ Чуковете “ разполагаха единствено с един здрав централен бранител в лицето на Курт Зума за семейството на първенеца Манчестър Сити в неделя, като лятната облага Найеф Агерд и Крейг Доусън са в лазарета, а Анжело Огбона към момента не е възобновил тренировки след дълъг престой отвън терените заради тежка контузия на коляното.

Керер, който има 20 мача за Германия, се причисли към ПСЖ от Шалке през 2018 и завоюва седем огромни трофея във френската столица, в това число три пъти Лига 1.

BREAKING! West Ham have made an offer to sign PSG defender Thilo Kehrer.
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР