Уест Хем е изправен пред трудна задача да навакса изоставането

...
Уест Хем е изправен пред трудна задача да навакса изоставането
Коментари Харесай

Дейвид Мойс каза как Уест Хем може да се справи с непобедимия Леверкузен

Уест Хем е изправен пред сложна задача да навакса изоставането си против Байер Леверкузен на четвъртфиналите в Лига Европа в четвъртък. Шампионът на Германия победи лондончани с 2:0 в първи мач преди седмица и натрупа стабилен задатък преди реванша на британска земя. " Чуковете " ще могат да разчитат на завърналия се след лекуване на травма Джаред Боуен.

" Беше ужасно да видя Джаред в подготовка, само че сме сигурни дали ще играе. Никога не бих рискувал футболистите, в случай че считам, че има късмет да се контузят още веднъж. Всеки знае за значимостта на Джаред за нашия състав, само че благосъстоянието на играчите постоянно е преди всичко. В Леверкузен достигнахме до 83-ата минута, когато ни вкараха първия гол. И на нас може да ни отнеме толкоз доста време да се разпишем. Просто би трябвало да бъдем търпеливи и да се вложим до самия край ", сподели мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс пред медиите в сряда.

Леверкузен е в серия от 43 мача без загуба във всички шампионати през този сезон, като към този момент завоюва първа купа в Бундеслигата.

" Фантастично е, че победиха преди всичко. Да се надяваме, че са изпили няколко от тези огромни немски бири ", добави в закачлив звук Мойс.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР