Уест Хам успя да постигне много трудна и минимална победа

...
Уест Хам успя да постигне много трудна и минимална победа
Коментари Харесай

Уест Хам взе глътка въздух с труден успех над Астън Вила

Уест Хам съумя да реализира доста сложна и минимална победа с 1:0 в гостуването си на Астън Вила в мач от четвъртия кръг на Премиър лийг. Това бе първа победа за “чуковете ” от началото на сезона, като до този миг те бяха записали три поредни загуби. Трите точки за своя отбор донесе Пабло Форналс (74 ”) с огромна доза шанс. За бирмингамци това също бе трета загуба от началото на акцията, което е надалеч от сериозните упования към отбора на Стивън Джерард.

Астън Вила вкара първото попадение в дуела в 14-ата минута след осъществяване на корнер посредством Езри Конса, само че то бе анулирано, защото топката бе напуснала рамките на терена. В идващите минути играта и на двата тима не се получаваше по най-хубавия метод и те не успяваха да основат нещо впечатляващо пред двамата вратари.

Отлично състояние се появи на сметката на гостите 10 минути след началото на втората част, когато Джаред Боуен се измъкна и напредна доста добре, само че в наказателното поле бе блокиран тъкмо преди да нанесе удар.

Играчите на Дейвид Мойс доближиха до попадение в 74-ата минута, когато Пабло Форналс стреля от солидно разстояние отвън наказателното поле, само че рикошет придаде неспасяема за стржа на домакините траектория. Това бе първо попадение за “чуковете ” от началото на сезона. След като се разписаха, играчите на Уест Хам на още няколко пъти имаха положителни положения, само че доста неточности при последнитя пас им попречиха да доближат до нов гол.

През идната седмица двата отбора, които имат по едвам по три точки от четирите дуела от началото на сезона, имат тежки задания, защото бирмингамци ще би трябвало да гостуват на Арсенал, а “чуковете ” ще се изправят против градския противник Тотнъм.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР