Уест Хам спечели с 2:0 домакинството си на Нюкасъл и

...
Уест Хам спечели с 2:0 домакинството си на Нюкасъл и
Коментари Харесай

Уест Хам спря устрема на Нюкасъл

Уест Хам завоюва с 2:0 семейството си на Нюкасъл и се изкачи на девето място в класирането. Попадения на Деклан Райс и Марк Нобъл от дузпа донесоха триумфа на “чуковете”, като и двата гола паднаха през първото полувреме.

След почивката тимът на Рафаел Бенитес имаше предимстно, само че по този начин и не стигна до почетно попадение. Преди този мач " свраките " записаха четири победи от последните си шест турнирни срещи и с помощта на това е на шест точки над зоната на изпадащите.

Мануел Пелегрини резервира някои от играчите си през седмицата, когато отборът му загуби с 0:1 от Манчестър Сити. В отбора бе и Мануел Лансини, който след тежка травма в коляното бе титуляр за първи път от май 2018 година

" Чуковете " започнаха чудесно и още в седмата минута поведоха. След ъглов удар Деклан Райс бе оставен непокрит и с глава прати топката в мрежата. След попадението темпото спадна и двата тима не съвториха нищо значително прочут интервал. След половин час игра бяха осъществени няколко офанзиви, само че те не доведоха до нищо съществено. В 40-ата минута Хавиер Ернандес бе повален в наказателното поле от Лежюн, а капитанът Марк Нобъл направи 2:0 от отсъдената дузпа.

Нюкасъл изглеждаше малко по-добре при започване на втората част, а Перес пропусна опция да понижи. По-късно Рондон опита удар, само че Фабиански избави. Уест Хам играеше малко по-предпазливо след почивката, като отстъпи самодейността на противника и разчиташе на контраатаки, които постоянно носеха заплаха. Рондон на два пъти се озова на положителни позиции, само че бранители на “чуковете” успяваха да отклонят ударите му.

УЕСТ ХАМ - НЮКАСЪЛ 2:0
1:0 - Райс (7)
2:0 - Нобъл (42-д)

СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ

ПРОГРАМАТА НА УЕСТ ХАМ
ПРОГРАМАТА НА НЮКАСЪЛ Премиър лийг 29 кръг, събота 2 март  Уест Хам 2:0краен резулат  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР