Уест Хам се измъкна от зоната на изпадащите, след като

...
Уест Хам се измъкна от зоната на изпадащите, след като
Коментари Харесай

Уест Хам взе точка от Астън Вила, с която изплува над чертата

Уест Хам се измъкна от зоната на изпадащите, откакто направи 1:1 с Астън Вила на „ Вила Парк “ в дуел от 27-ия кръг на Премиър лийг. Оли Уоткинс продължи със страхотната си голова форма и откри резултата в 17-ата минута, когато засече с глава съвършено центриране на Алекс Морено. Това бе шесто попадение за нападателя в последните му седем мача. Само девет минути по-късно Саид Бенрама изравни от дузпа, отсъдена за нарушаване на Бейли против Пакета.

През второто полувреме Бенрама имаше две положителни благоприятни условия да направи цялостен поврат, само че първо Мартинес мазета негов мощен удар от отдалеченост, а в края Ашли Йънг блокира изстрела му. Точката обаче се оказа задоволителна за „ чуковете “, с цел да се измъкнат от зоната на изпадащите, въпреки и единствено с помощта на по-добрата си голова разлика от Борнемут.

Този дуел пък постави завършек на серия от пет следващи победи на Уест Хам против този противник. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР