Уест Хам постигна минимална победа с 1:0 в домакинството си

...
Уест Хам постигна минимална победа с 1:0 в домакинството си
Коментари Харесай

Уест Хем влезе в топ 4 след мъчителен успех срещу Уотфорд

Уест Хам реализира минимална победа с 1:0 в семейството си на Уотфорд в мач от 24-ия кръг на Висшата лига. Единственото попадение бе дело на Джаред Боуен в 68-ата минута на дуела.

Двата отбора си размениха по една по-интересна обстановка посредством Джаред Боуен и Юрай Куцка, само че те не доведоха до попадение.

Уест Хам излезе напред в дуела в 68-ата минута, когато Джаред Боуен получи една топка малко пред дъгата на наказателното поле, стреля и след рикошет в защитник излъга вратаря на Уотфорд влетя в мрежата на гостите за 1:0. "Стършелите " дадоха отговор с няколко опита да застрашат Лукаш Фабиански, само че те не се увенчаха с триумф.

“Чуковете” можеха да сложат точка на интригата в дуела пет минути преди неговия край, когато голмайсторът Боуен направи един от марковите си пробиви отдясно и стреля с левия крайник, само че топката се отби от гредата на Бен Фостър.

С тази победа Уест Хам се завърна най-малко краткотрайно в топ 4 с 40 точки, защото дуелът на Манчестър Юнайтед против Бърнли към момента не е приключил. Уотфорд остава на нежеланото 19-о място с 15 точки от 22 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР