Уест Хам гостува на АЗ Алкмаар в реванш от полуфиналната

...
Уест Хам гостува на АЗ Алкмаар в реванш от полуфиналната
Коментари Харесай

Съставите на АЗ и Уест Хам

Уест Хам гостува на АЗ Алкмаар в реванш от полуфиналната фаза на Лигата на конференциите. " Чуковете " завоюваха с 2:1 на " Лондон Стейдиъм " преди седмица и направиха огромна крачка към класиране на първи еврофинал в своето летоброене от 47 години. Нидерландският отбор обаче има съществени причини да обърне развоя в своя изгода, защото АЗ няма загуба вкъщи в Европа в 25 следващи мача, в които записа 17 победи и осем равенства. Алкмаар преследва първи еврофинал от 42 години.

Дейвид Мойс, който бе направил девет промени за мача с Брентфорд през уикенда, залага на същите 11, които започнаха и преди седмица против АЗ Алкмаар. Соучек и Агер бяха единствените играчи, които взеха присъединяване в мача в Премиър лийг.Ссега още веднъж са титуляри. Цоуфал се завръща в групата, откакто пропусна последните три мача поради травма. Той обаче остава на пейката за началото.

Както се и очакваше, Керкеш, който бе осъдена за срещата в Лондон, се завръща отляво на защитата на нидерландския отбор. Де Вит му отстъпва мястото си. Карлсон, който не е играл от 13 април поради травма в бедрото, стартира като ляво крило. Ван Бредероде се реалокира на други фланг.

АЗ: Райън, Сугавара, Бойкема, Хацидиакос, Керкеш, Райндерс, Мийнанс, Класи, Ван Бредероде, Павлидис, Карлсон

Уест Хам: Ареола, Керер, Зума, Агер, Кресуел, Соучек, Райс, Пакета, Боуен, Антонио, Бенрама

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР