Уест Хам е поредният клуб, който се нареди на опашката

...
Уест Хам е поредният клуб, който се нареди на опашката
Коментари Харесай

Уест Хам се включва в битката за Ерик Байи

Уест Хам е следващият клуб, който се подреди на опашката за бранителя на Манчестър Юнайтед Ерик Байи. Котдивоарецът не влиза в проектите на мениджъра Ерик тан Хаг и клубът му търси покупател. Изглежда искащи за подписа му не липсват, като измежду тях са и " чуковете " от Лондон, твърди " Атлетик ".

Самият Байи също е подготвен да си тръгне от " Олд Трафорд ". Той е наясно, че няма да получава доста шансове за изява и през новия сезон и избира да отиде в клуб, където да играе постоянно.

Освен с Уест Хам Манчестър Юнайтед договаря за трансфер на 28-годишния състезател и с Марсилия и Монако. " Червените дяволи " обаче не желаят да го пращат чартърен, а държат на директна продажба, тъй че клубът, който е подготвен да удовлетвори тяхното предпочитание най-вероятно ще завоюва борбата за бранителя.

Байи бе притеглен на " Олд Трафорд " от Жозе Моуриньо през 2016 година от Виляреал. За последните 6 сезона той изигра 113 мача за Юнайтед, в които означи 1 гол и направи 2 асистенции. Една от аргументите да не успее да покаже най-хубавото от себе си бяха и травмите, които го преследваха. Той има контракт с " алените дяволи " до 2024 година, а цената му на пазара сега е към 5-6 милиона евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР