Уест Бромич разгроми с 4:0 Форест Грийн в преиграване от

...
Уест Бромич разгроми с 4:0 Форест Грийн в преиграване от
Коментари Харесай

Уест Бромич и Бирмингам продължават напред за ФА Къп

Уест Бромич разгроми с 4:0 Форест Грийн в преиграване от третия кръг за ФА Къп и продължава напред в шампионата. Преди седмица противниците направиха зрелищно 3:3, само че през днешния ден " дроздовете " бяха безпощадни пред своя аудитория и демонстрираха, че разликата в класите е сериозна. 

Джон Суиф откри резултата в 23-ата минута, а при започване на второто полувреме два бързи гола на Том Рогич и Джейк Ливърмор ликвидира интригата. Последното попадение беше дело на резервата Йован Малкъм.

За осминафиналите се класира и Бирмингам Сити. " Сините " надделяха с 2:1 Форест Грийн и в идващия кръг ще гостуват на Блекбърн. Домакините, които са на дъното в Лига 1, сътвориха значително положения и още в 8-ата минута взеха пренина с гол на Бен Стивънсън. Бирмингам отвърна малко след почивката с прецизен изстрел на Лукаш Юткевич, а в 65-ата минута Кевин Лонг донесе успеха на отбора от Чемпиъншип.

Лутън завоюва с 2:1 преиграването против Уигън. За гостите се разписаха Коули Уудроу и Елайджа Адебайо, а Тило Осгард беше прецизен за Уигън при започване на второто полувреме, само че по-късно тимът му позволи поврат. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР