Уест Бромич допусна седма поредна загуба в Премиър лийг, след

...
Уест Бромич допусна седма поредна загуба в Премиър лийг, след
Коментари Харесай

УБА помечта за малко, но след това се върна към действителността

Уест Бромич позволи седма поредна загуба в Премиър лийг, откакто отстъпи с 1:2 като посетител на Борнемут. " Дроздовете " поведоха с гол на Джей Родригес (49'), само че по-късно домакините стигнаха до цялостен обра, с помощта на попаденията на Джордън Айб (77') и Джуниър Станислас (89'). Така Борнемут постави завършек на серията си от четири мача без успах. УБА пък явно към този момент се помирява с мисълта, че през идващия сезон ще играе в Чемпиъншип.

Второто полувреме стартира обнадеждаващо за селекцията на Алън Пардю. В 49-ата минута Гибс центрира отляво, Рондон смъкна с глава на далечната греда, а Джей Родригес засече от въздуха, вкарвайки деветия си гол през сезона. Домакините обаче съумяха да стигнат до цялостен поврат в границите на 12 минути. В 79-ата Джордън Айб изравни с удар от към 25 метра. Бен Фостър не се намеси добре и разреши на топката, която тупна пред него, да влезе в далечния ъгъл на вратата му. Минута преди края на постоянното време Джуниър Станислас направи цялостен поврат след ужасно осъществяване на директен свободен удар.

Борнемут заема 11-а позиция с 36 пункта. Уест Бром е на дъното с 20 точки - на 10 от избавителната зона, като " дроздовете " имат седем мача до края.

СТАТИСИТКА ТУК! Премиър лийг 31 кръг, събота 17 март  Борнемут 2:1краен резулат  Уест Бромич
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР