Уест Бромич Албиън шокира Манчестър Юнайтед и го победи с

...
Уест Бромич Албиън шокира Манчестър Юнайтед и го победи с
Коментари Харесай

Манчестър Сити е новият шампион на Англия

Уест Бромич Албиън шокира Манчестър Юнайтед и го победи с минималното 1:0 посред „ Олд Трафорд “ в дуел от 34-ия кръг на Премиършип. По този метод " Манчестър Сити " си обезпечи шампионската купа във Висшата лига пет мача преди края на сезона. Единственото попадение в срещата означи Джей Родригес в 73-та минута.
 
Уест Бромич поведе в резултата в 73-та минута. След центриране от корнер в наказателното поле на Манчестър Юнайтед Крейг Доусън натисна Неманя Матич във въздушния дуел, който принуди сърбина да сбърка и той смъкна топката на Джей Родригес, който с глава вкара топката във вратата на Давид де Хеа.
 
С това проваляне на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити е неосъществим на върха пет мача преди края на сезона. „ Гражданите “ имат задатък от 16 точки пред „ алените дяволи “. Манчестър Сити е водач с 87 точки, до момента в който Манчестър Юнайтед е втори със 71 точки. Уест Бромич Албиън е финален с 24 точки, само че тази победа резервира възможностите на тима за оцеляване във Висшата лига.
 Уест Бромич Албиън и Манчестър Юнайтед БГНЕС
Повече за можете да прочетете в Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР