Уест Бромич Албиън шокира Манчестър Юнайтед и го победи с

...
Уест Бромич Албиън шокира Манчестър Юнайтед и го победи с
Коментари Харесай

Уест Бромич направи Манчестър Сити шампион

Уест Бромич Албиън шокира Манчестър Юнайтед и го победи с минималното 1:0 посред „ Олд Трафорд “ в дуел от 34-ия кръг на Премиършип. По този метод Манчестър Сити си обезпечи шампионската купа във Висшата лига четири кръга преди края на сезона. Единственото попадение в срещата означи Джей Родригес в 73-та минута.

Уест Бромич провежда доста добра контраофанзива в 11-та минута, когато Саломон Рондон подаде към Джейк Ливърмор, който насочи доста прекрасен удар, само че Де Хеа плонжира и избави.

Манчестър Юнайтед пропусна да поведе в резултата в 19-та минута. Хуан Мата комбинира с Ромелу Лукаку, който изскочи самичък против Фрейзър Фостър и стреля, само че вратарят съумя да избави удара на белгийския нападател. След това избитата топка попадна в Алексис Санчес, който бе на отлична позиция и стреля, само че Фостър още веднъж се намеси и мазета с крайник в корнер.

Рондон стреля с глава в 25-та минута, само че Де Хеа избави.

Пол Погба игра се опита да вкара с ръка, само че французинът получи жълт картон поради изявата си.

Ромелу Лукаку направи добър спринт в 36-та минута и излезе самичък против Фостър, само че вратарят съумя да избави удара му.

Пред Джеси Лингард се откри добра опция в 47-та минута, само че ударът му бе избавен.

Фостър направи ужасно избавяне в 66-та минута. Неманя Матич постави топката на главата на Ромелу Лукаку, който я насочи в долния десен ъгъл на вратата на Уест Бромич, само че Фостър плонжира и съумя да избави.

Неманя Матич комбинира с Лингард в 70-та минута, а той шутира, само че топката рикошира в крайници на Крис Брънт и мина настрана от левия дирек на вратата на Фостър.

Уест Бромич поведе в резултата в 73-та минута. След центриране от корнер в наказателното поле на Манчестър Юнайтед Крейг Доусън натисна Неманя Матич във въздушния дуел, който принуди сърбина да сбърка и той смъкна топката на Джей Родригес, който с глава вкара топката във вратата на Давид де Хеа.

В добавеното време на мача, след центриране в наказателното поле на гостите Крис Смолинг стреля с глава, само че Фостър избави без усложнения.

С това проваляне на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити е неосъществим на върха пет мача преди края на сезона. „ Гражданите “ имат задатък от 16 точки пред „ алените дяволи “. Манчестър Сити е водач с 87 точки, до момента в който Манчестър Юнайтед е втори със 71 точки. Уест Бромич Албиън е финален с 24 точки, само че тази победа резервира възможностите на тима за оцеляване във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР