Уендел Картър-младши бе избран от Чикаго под №7 в миналогодишния

...
Уендел Картър-младши бе избран от Чикаго под №7 в миналогодишния
Коментари Харесай

Сравниха младок от Чикаго с Хакийм Олайджуон

Уендел Картър-младши бе определен от Чикаго под №7 в миналогодишния Драфт на НБА, а в дебютната си година като експерт пропусна съвсем половината мачове на Булс. В дуелите, в които въпреки всичко игра, той остави много положителни усещания и даде вяра за бъдещето както на почитателите на “биковете”, по този начин и на управлението на организацията. Треньорът на тима Джим Бойлън също се изрече много ласкаво за уменията на Картър и за вероятността пред него.

“Инстинктите и физическите му дадености, комбинирани с интелигентната му игра, с работата му с крайници, както и с умеенето му да въздейства и в двете етапи на играта… ненапълно ми припомнят на Хакийм Олайджуон”, разяснява Бойлън.

“Той ще продължи да се приспособява и да се развива. Знае в каква посока се движим и считам, че това е в действителност значимо. Той е образован млад мъж, не се опасява от конфликти и физически контакт, а в случай че можеш да правиш това, можеш да правиш всичко. В нахлуване може да вземе вярното решение и да даде решителен пас, което е почтено за уважение”, сподели още наставникът.
В новобранската си година Уендел имаше междинни индикатори от 10.3 точки, 7.0 битки, 1.8 асистенции и 1.3 чадъра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР