Уелтън ще остане в Левски и през следващия полусезон. Поне

...
Уелтън ще остане в Левски и през следващия полусезон. Поне
Коментари Харесай

Обрат: Левски няма да продава Уелтън през този трансферен прозорец

Уелтън ще остане в Левски и през идващия полусезон. Поне такива са настройките на " Герена ". Ръководството на клуба му е сложило цена, която отхвърля възможните кандидат-купувачи. Преди дни в Белгия се появи информация, че два локални тима са останали шокирани от желаната от " сините " сума, с цел да се разделят с правата на крилото. Това са елитният Стандард (Лиеж) и втородивизионният Лиерс. Те са били осведомени, че бразилецът коства 4 млн. евро.

Предложението на Стандард е било за 800 000 евро, написа " Тема Спорт ". Белгийците не са желали да извадят нито евро повече. А към този момент явно няма и искащи да се приближат до сумата, която би удовлетворила Левски.

Уелтън бе спряган и за отбори от Южна Корея и Япония, само че единствено толкоз. Чисти спекулации бяха и информациите, че той е мечтан от Гьозтепе, където треньор е Станимир Стоилов. Мъри го взе на " Георги Аспарухов " при започване на 2022 година.

26-годишният латиноамериканец безспорно е най-острият състезател на Левски и има страховит дрибъл. Той обаче има много да усъвършенства успеваемостта си пред гола. Бразилецът има 6 попадения на сметката си през есента, които бяха осъществени в 23 мача във всички шампионати. Освен това направи и 4 асистенции.

" Синият " Роналдо пое към Ростов на Дон

Ще се запознае с ситуацията в града
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР