Уелският принц посети изненадващо военна база в Полша, близо до

...
Уелският принц посети изненадващо военна база в Полша, близо до
Коментари Харесай

Принц Уилям посети военна база в Полша близо до границата с Украйна

Уелският принц посети изненадващо военна база в Полша, покрай границата с Украйна, където изрече признателност на английските войски за това, че " бранят свободата ". Посещението на принц Уилям в град Жешов в Югоизточна Полша бе защитавано в загадка по съображения за сигурност, до момента в който той не напусна базата и не се завърна във Варшава. Той сподели, че е желал да благодари персонално на английските бойци за всичко, което вършат, за това, че бдят за сигурността на всички.

Жешов е единствено на към час път с кола от украинската граница. Британската войска разполага с база там за оказване на поддръжка за Украйна. Посещението на уелския принц в Полша е по молба на английското държавно управление, само че той акцентира, че би трябвало да е ясно, че постоянно още през цялото време на спора поддържа украинците. Престолонаследникът посети също база на полската войска в региона. Във Варшава принц Уилям посети украински бежански център и се срещна с повече от 300 дами и деца, настанени там.

Днес принц Уилям ще има среща с полския президент Анджей Дуда в президентския замък. Той ще постави венец на гроба на Незнайния войник.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР