Уелс стартира Мондиал 2022 с равенство 1:1 срещу САЩ. “Драконите

...
Уелс стартира Мондиал 2022 с равенство 1:1 срещу САЩ. “Драконите
Коментари Харесай

Героят на вечерта Бейл: Отново показахме характер

Уелс започва Мондиал 2022 с тъждество 1:1 против Съединени американски щати. “Драконите ” изоставаха съвсем до самия край на постоянното време, откакто Тимъти Уеа изведе американците в 36-ата минута. В воин за Уелс се трансформира Гарет Бейл, който създаде дузпа и я осъществя в 82-ата минута.

След края на мача капитанът на островитяните сподели, че неговият отбор е отстъпвал през първата част, само че е направил нужните промени след почивката.

“Излязохме оптимално фокусирани за този мач. Момчетата играха мощно. Отново показахме темперамент, както се случи на Европейското състезание ”, сподели Бейл.

Звездата на Реал Мадрид заприказва и за идните срещи на Уелс на форума.

“Представянето ни през второто полувреме беше фантастично. Това ще ни донесе в допълнение самочувствие в идващите мачове против Иран и Англия. Трябва и да се възстановим за тях ”, добави Бейл.

Следващият мач на Уелс е против Иран на 25 ноември (петък) и стартира от 12:00 българско време. В другия мач от групата Съединени американски щати ще се опита да се опълчи на Англия, която разруши по-рано през днешния ден Иран с 6:2.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР