Уелс излиза срещу Иран във втория мач на двата тима

...
Уелс излиза срещу Иран във втория мач на двата тима
Коментари Харесай

Уелс - Иран, решителен сблъсък за двата тима

Уелс излиза против Иран във втория мач на двата отбора от програмата на Световното първенствов. Катар. Двубоят по стратегия е първи от шестия ден на шампионата. За двата отбора това е доста значимо тестване, защото представителите на Англия приключиха 1:1 в първия си дуел против Съединени американски щати, а Иран загуби с 6:2 от Англия и всеки от тях се потребност от победа, с цел да резервира по-сериозни шансове за продължение в идващия кръг. 

Мениджърът на “драконите ” Роб Пейдж няма никакви проблеми и има опция да избира от цялостния си състав за дуела, откакто Джо Алън се завърна и към този момент тренира с главната група. Той прави една смяна в своя отбор и залага на Кийфър Мур, който направи доста положително усещане след появяването си от скамейката в първата среща, за сътрудник на Гарет Бейл в офанзива на мястото на Дан Джеймс. 

В състава на Карлош Кейрош също има промени, като титуляр стартира играча на Байер (Леверкузен) Сердар Азмун, който ще си партнира с отбелязалия две попадения против Англия - Мехди Тареми.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР