Уелс и Иран излизат във втория мач от група “В

...
Уелс и Иран излизат във втория мач от група “В
Коментари Харесай

Уелс и Иран в търсене на по-добро представяне и първа победа

Уелс и Иран излизат във втория мач от група “В ” на Световното състезание в Катар. Срещата е от 12 часа на стадион “Ахмад Бин Али ”.

Британците завоюваха точка в първия си мач на Мондиал от 1958 година, откакто приключиха 1:1 против Съединени американски щати. Гарет Бейл се трансформира в техен избавител. Капитанът на отбора изравни от дузпа малко преди края. Уелс бе надигран през първото полувреме, само че сподели по-добра игра след почивката. Иран пък бе разрушен с 2:6 от Англия на старта.

За втория мач в Катар Робърт Пейдж ще може да разчита на Джо Алън, който е възобновен от травма и възобнови тренировки. Очаква се той да заеме мястото си в централната зона до Аарън Рамзи, макар че някогашният състезател на Арсенал и Ювентус не изигра добър първи мач. След положителното си включване против Съединени американски щати най-вероятно Кийфър Мур ще бъде измежду титулярите, което значи, че отборът ще наподобява по-офанзивно.

„ Научихме си уроците. Важното е, че не загубихме мача. Имаме дълбочина на състава ”, разяснява Пейдж преди дуела. Надеждите на наставника са, че тимът му ще наподобява по-добре за втория си мач на Мондиала. Уелс има една победа с 1:0 в единствения си дуел с тима на Иран досега – в контрола през 1978 година.

Вратарят на Иран получи разтърсване в срещата с Англия и евентуално ще пропусне втората среща. Карлуш Кейрош ще може да разчита на Сардар Азмун, който влезе като запаса в първия мач. Тогава Мехди Тареми се отличи с две попадения и през днешния ден още веднъж ще се разчита доста на него. Футболистите получиха похвали от западния свят, откакто отхвърлиха да пеят химна преди дуела с Англия, като при по-добро показване на терена ще бъдат в по-силна позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР