УЕФА ще отреже Левски за преиграване на реванша от III

...
УЕФА ще отреже Левски за преиграване на реванша от III
Коментари Харесай

Режат Левски за нов мач с Хамрун

УЕФА ще отреже Левски за преиграване на реванша от III прелиминарен кръг на Лигата на конференциите против Хамрун Спартанс. " Сините " пуснаха тъжба, която надали ще бъде почетена. Така те замазаха очите на почитателите, които скоро няма да могат да преживеят резила.

От " Тодорини кукли " се ожалиха, откакто при втория гол на малтийския отбор на " Герена " има официално нарушаване на разпоредбите, което не бе записано от румънската съдийска бригада, водена от Ищван Ковач.

Делегатът на мачове на УЕФА Игор Радойчич, който е секретар на съдийската комисия към Сръбския футболен съюз, обясни проблема. Причината в западната ни съседка да се интересуват от развоя на обстановката е обвързвана с обстоятелството, че Партизан би трябвало да играе с Хамрун или Левски в плейофите на Лигата на конференциите. Първата среща е в четвъртък.

" Да, има нарушаване на предписание 8, което изяснява по какъв начин би трябвало да се извършва център при започване на всяко полувреме или след гол. Аз не мисля, че ще има преиграване. Ситуацията се преглежда като съдийска неточност на цялата бригада. Това е трябвало да бъде видяно от основния рефер, неговите асистенти или четвъртия съдия. Разбирам претекстовете на Левски да подаде тъжба, само че това няма да е задоволително за назначение на нов мач. Нарушението на правилото не е такова. Преиграване можеше да има, в случай че се зачете гол с пряк удар при заобиколен свободен удар, без топката да се допре до втори човек или при съществуване на 12 противникови играчи на терена ", изясни пред локалното издание Alo.rs Радойчич.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов пое цялата виновност за отпадането на отбора.

" Решенията за бъдещето на Левски ще ги взимам аз. В четвъртък не съумях да заспя. Болката и тъгата бяха повече. Усещането за тъгата, която получават левскарите и Левски, е неприятно, когато живееш с него ", разгласи пред бТВ Стоилов. " Не бяхме упражнявали въобще дузпи. Винаги аз предпочитам. Ако някой е пропуснал, отговорността е напълно моя, само че дузпите са лотария. Голът в 94-тата минута нанесе лек потрес на играчите, макар че в продълженията те направиха всичко, с цел да спечелим още тогава мача, с цел да не се стига до дузпи ", добави хасковлията.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР