УЕФА ще изпрати шпиони в публиката на стадион Васил Левски,

...
УЕФА ще изпрати шпиони в публиката на стадион Васил Левски,
Коментари Харесай

УЕФА праща шпиони в публиката срещу Англия заради расизма

УЕФА ще изпрати шпиони в публиката на стадион " Васил Левски ", които да наблюдават за расистки прояви на българската аудитория.

Трима представители на FARE (Football agains racism in Europe) ще се слеят с почитателите, само че ще наблюдават само за викания на расистка основа. Те ще имат директна връзка с формалния делегат на УЕФА по казуса, който ще седи до дежурния пратеник на стадиона. При расистка стратегия ще се задейства тристепенния протокол на евроцентралата в такива случаи. Първата му стъпка е прекъсване на мача, последвано от предизвестие от представителя на стадиона. При идващ случай тимовете ще имат право да се приберат в съблекалнята и едвам при третия се стопира мача.

Английските национали към този момент заплашиха, че няма да се съобразят с протокола, а при първа демонстрация на расизъм ще излязат от терена. Това е концепцията на капитана им Хари Кейн.

Заради расистки обиди към Косово част от стадиона щe бъде затворена по време на най-интересната ни евроквалификация. За дуела с англичаните са затворени 5000 места, а за този с Чехия - 3000. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР