УЕФА разпореди сериозни промени в програмата за мачовете на два

...
УЕФА разпореди сериозни промени в програмата за мачовете на два
Коментари Харесай

Мачовете на Ботев и ЦСКА в Европа претърпяха сериозни промени в програмата

УЕФА разпореди съществени промени в програмата за мачовете на два от родните отбори в Европа. Ботев Пловдив ще одобри кипърския гранд АПОЕЛ Никозия не на 21 юли, а ден по-рано, на 20, в София на Националния стадион. ЦСКА пък първо ще гостува на македонския Гьорче Петров, вместо в първия мач да е хазаин. Промените се постановат, тъй като другояче трябваше Ботев , ЦСКА и Левски едновременно да домакинстват в София. 

Ето какво написаха от ЦСКА :

УЕФА направи промени във към този момент изтегления чоп за 2-ия кръг на Лигата на Конференциите. След разисквания и интервенция на европейската футболна централа по проблема с дуелите на трите български представителя, финалното решението е ЦСКА да гостува в първия мач на „ Македония Гьорче Петров “ на 21 юли в Скопие, а седмица по-късно армейците да домакинстват на противника си в София.

Крайният период за тимовете за потвърждаване на стадионите и началния час на срещите е 22 юни. ЦСКА ще одобри северномакедонците на „ Българска войска “ на 28 юли от 20:00 ч.

Ето какво написаха от Ботев :

Ботев ще одобри кипърския АПОЕЛ на 20-ти юли в София.

Причината за смяната е, че трите български представителя в Лигата на Конференциите бяха изтеглени като домакини в първите срещи.

Реваншът сред АПОЕЛ и Ботев остава без смяна - на 28 юли.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР