УЕФА планира да пусне гилотината върху Манчестър Сити“. Заради куп

...
УЕФА планира да пусне гилотината върху Манчестър Сити“. Заради куп
Коментари Харесай

„Манчестър Сити“ пред изхвърляне от Шампионската лига


УЕФА възнамерява да пусне гилотината върху „ Манчестър Сити “. Заради куп нарушавания на финансовия феърплей „ жителите “ евентуално ще бъдат изхвърлени от Шампионската лига. Нарушенията на клуба са на стойност 188 милиона евро. Президентът на УЕФА Александър Чеферин до момента признава единствено, че се води следствие. „ Сити “ има късмет да завоюва Шампионската лига през този сезон, само че да не може да я отбрани следващата година.

И до момента в който проблемите на „ жителите “ са отвън терена, то Жозе Моуриньо още веднъж е любимец на букмейкърите да бъде първият изпъден треньор. След единствено 11 дни Специалния промени проектите си за Нова година – към този момент задачата на „ Манчестър Юнайтед “ не е да стартира на 1 януари като част от Топ 4 на Висшата лига. Моуриньо се оправда, че не е споделил, че му би трябвало знамение, с цел да класира „ дяволите “ в Шампионската лига.



В сряда вечер „ Юнайтед “ приема „ Арсенал “. И Моуриньо се оправда, че противникът играе в Лига Европа и дава отмора на тима си за разлика от него.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР