УЕФА опроверга информацията за положителна допинг проба на Серхио РамосУЕФА

...
УЕФА опроверга информацията за положителна допинг проба на Серхио РамосУЕФА
Коментари Харесай

УЕФА опроверга информацията за положителна допинг проба на Серхио Рамос

УЕФА опроверга информацията за позитивна допинг проба на Серхио Рамос
УЕФА опроверга изказванията, че бранителят на Реал Мадрид Серхио Рамос е бил махленски в приложимост на неразрешено вещество през 2017 година, а испанският клуб е нарушил антидопинговите правила.

Това бе обявено тази седмица от немското издание Spiegel, което се базира на документи от Football Leaks. В публикацията пишеше, че допинг теста на Рамос, взет след финалния мач от Шампионска лига 2016/17 против италианския Ювентус, е дала позитивен резултат за дексаметазон. Също по този начин се твърдеше, че УЕФА е завършила делото против играча, допускайки, че Рамос и лекарят на Реал са създали "административна грешка" при попълването на документите.

В известието на УЕФА се акцентира, че работата на европейската централа се организира в сходство с кодекса на Световната антидопингова организация и УЕФА я осведоми и дава всичката подробна информация, докладите на специалистите и доказателствата, събрани в хода на разглеждането на такива случаи. След това Антидопинговата организация и ФИФА имат право да апелират всяко решение, взето от УЕФА по въпросите за допинг контрола в Спортния трибунал. За съответния случай не е постъпвало никакво обжалване от страна на ФИФА или УАДА. Реал Мадрид също отхвърли изрично обвиняванията. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР