УЕФА одобри окончателната програма на Европейското първенство за девойки до

...
УЕФА одобри окончателната програма на Европейското първенство за девойки до
Коментари Харесай

Програмата за Евро 2019 при девойките бе финализирана

УЕФА утвърди окончателната стратегия на Европейското състезание за девойки до 17 години, на което страната ни е хазаин този месец.

Официалното разкриване на влиятелния футболен конгрес ще се състои на 5 май 2019 година (неделя) преди първата среща на българския тим – с Португалия на стадион „ Дружба “ в гр. Добрич от 14:00 ч. Същия ден, от 11:30 ч., на стадион „ Калиакра “ в Каварна Австрия и Холандия ще започват присъединяване си в шампионата. Останалите мачове на старта са Испания – Дания, още веднъж на стадион „ Калиакра “ от 16:30 ч., и Англия – Германия на стадион „ Албена 1 “ в едноименния курортен комплекс (паралелно с мача на откриването). На 8 май от 11:30 ч. България се изправя против настоящия европейски първенец Испания на стадион „ Дружба “ в гр. Добрич.

В 16:30 ч. на същия стадион ще се организира и дуелът сред Австрия и Англия. В 14:00 ч. на стадион „ Албена 1 “ ще играят другите два тима от групата на България – Дания и Португалия. Също в 14:00 ч. Германия ще се изправи против Холандия на стадион „ Калиакра “ в гр. Каварна. В последния ден от груповата фаза, 11 май, от 11:30 ч., България ще играе против Дания, до момента в който на стадион „ Албена 1 “ Португалия среща Испания. Стадионът в к.к. Албена ще одобри още един мач от 16:30 ч. - Германия – Австрия. По същото време в Каварна Холандия и Англия ще изиграят последния дуел от груповата фаза.

Първите два тима от група „ А “ и група „ Б “ ще продължат към полуфиналите, планувани за 14 май от 14:00 ч. на стадион „ Дружба “ и от 18:30 ч. на стадион „ Калиакра.

Новият първенец на Европа ще стане явен на 17 май (петък) от 14:00 ч. на стадион „ Албена 1 “.

Промените в първичните проекти за стадионите-домакини са наложени от независещи от организационния комитет условия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР