УЕФА очаквано отказа преиграване на мача между Левски (София) и

...
УЕФА очаквано отказа преиграване на мача между Левски (София) и
Коментари Харесай

УЕФА отказа преиграване на мача на Левски с Хамрун

УЕФА предстоящо отхвърли преиграване на мача сред " Левски " (София) и " Хамрун Спартанс ". Българският отбор изиска срещата да се играе още веднъж поради тежко нарушаване на разпоредбите в самия завършек на мача, което е останало неусетно от основния арбитър, само че е оказало решаващо въздействие върху крайния излаз.

" Левски " изравни резултата в 90-ата минута и беше напът да се класира за идната фаза от Лигата на конференциите, само че тогава " Хамрун " шокиращо вкара още един гол безусловно секунди след подновяването на играта.

Негов създател бе Додо, който бе на няколко метра в половината на българския отбор преди " Хамрун " да възобнови играта от центъра, което е неразрешено от разпоредбите. Апелативната комисия на УЕФА е отхвърлила жалбата на българския клуб във вторник сутринта.

" Левскари, митингът на " ПФК Левски " бе отритнат от ръководителя на Апелативната комисия на УЕФА като " неприемлив ". Решението по случая е без претекстове ", гласи известието на " Левски ".

Практиката на УЕФА е да не позволява преиграване на мачове поради съдийски неточности, тъй като това би основало лавина от прецеденти и би сложило под риск провеждането на всички шампионати под нейната закрила. Обикновено УЕФА позволява преиграването на мачове, които не са съумели да завършат.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР