УЕФА обяви разпределението по групи за днешния жребий в турнира

...
УЕФА обяви разпределението по групи за днешния жребий в турнира
Коментари Харесай

Ето ги потенциалните съперници на ЦСКА-София, Славия и Локо в Лига Европа

УЕФА разгласи разпределението по групи за днешния чоп в шампионата Лига Европа. Той ще се организира в Нион от 13:00 часа българско време. Родните представители ЦСКА-София, Славия и Локомотив (Пловдив) към този момент са наясно с евентуалните си противници.

" Червените " ще са сложени в първия прелиминарен кръг на Лига Европа. Те бяха пратени в група 13, като компания при поставените им вършат румънският ФКСБ и Прогрес Нидеркорн от Люксембург. Отборът на Стамен Белчев тим ще се изправи против един всред Ширак (Армения), Сиренс (Малта) и спечелилия от двойката сред Енгордани (Андора) и Зета (Черна гора).

Славия е измежду непоставените в група 5, дружно с Академия Пушкаш на национала Камен Хаджиев и полския Краковия. Възможните съперници на " белите " са шведските Малмьо и Хамарби, както и албанският Кукеси.

Носителят на Купата на България Локомотив (Пловдив) попадна в Група 15 и също е непоставен. Възможните противници на " смърфовете " са АПОЕЛ Никозия, Сутиеска (Никшич), Бейтар (Йерусалим) (Израел) и спечелилия от мача сред Санта Колома (Андора) и ФК Искра (Черна гора)

През този сезон квалификациите на европейските шампионати ще се играят в един мач, като домакинство получава първият тим, който бъде изтеглен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР