УЕФА обяви официално датите, на които ще се изиграят мачовете

...
УЕФА обяви официално датите, на които ще се изиграят мачовете
Коментари Харесай

УЕФА обяви датите на 1/2-финалите в ШЛ

УЕФА разгласи публично датите, на които ще се изиграят мачовете от 1/2-финалите в Шампионската лига, незабавно след изиграването на последните два конфликта от 1/4-финалната фаза, които подпечатаха визите на Манчестър Сити и Интер за идващия стадий на шампионата. Така дефинитивно станаха ясни двойките на полуфиналите - Милан - Интер и Реал - Ман Сити.

Двете дербита сред миланските грандове ще се изиграят надлежно на 10 и 16 май, като Милан ще се води хазаин в първия мач, а Интер - във втория.
 Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ” Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ”
Сблъсъците сред Реал и Ман Сити пък ще бъдат надлежно на 9 и 17 май. Първият дуел е в Мадрид на " Сантиаго Бернабеу ", а реваншът - на " Етихад " в Манчестър.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР