УЕФА обяви картотекираните играчи на всички 32 участника на 1/16-финалите

...
УЕФА обяви картотекираните играчи на всички 32 участника на 1/16-финалите
Коментари Харесай

Лудогорец извади от състава за Милан голова машина от контролите

УЕФА разгласи картотекираните играчи на всички 32 участника на 1/16-финалите от Лига Европа. Естествено, максимален интерес за родните почитатели провокира съставът на родния отличник Лудогорец.

Разградчани имат тежката задача да се изправят против италианския исполин Милан в тази фаза, а една забавна липса от сметките на наставника Димитър Димитров прави усещане. Тя е на нападателя Жоао Пауло.

Бразилецът не стопира да бележи в контролите на "орлите " от зимната им подготовка, само че все пак не е измежду картотекираните за борбите на 15 и 22 февруари. За сметка на това, там е новото попълнение от зимата Якуб Швиерчок, който също демонстрира добра форма.

Аут е и третият вратар Даниел Наумов, само че при съществуването на Ренан дос Сантос и Хорхе Броун, това беше повече от предстоящо. Колкото до Жоао Пауло, той наниза четири попадения за Лудогорец в контролите досега, само че ще се надява на изява през пролетта единствено във вътрешния шампионат. Той беше картотекиран в евротурнирите през есента.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР