УЕФА обяви датите и часовете на мачовете на срещу израелския

...
УЕФА обяви датите и часовете на мачовете на срещу израелския
Коментари Харесай

УЕФА обяви датите на мачовете на Левски с Апоел

УЕФА разгласи датите и часовете на мачовете на против израелския Апоел Беер Шева. Двата отбора са противници в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Първият дуел е на стадион „ Турнер “ в Беер Шева на 10 август (четвъртък) от 20:30 часа. Реваншът на стадион „ Георги Аспарухов “ е седмица по-късно от 20:00 часа.

УЕФА разгласи и рефера на първия мач. Това е португалецът Мигел Ногейра. Арбитърът дебютира в европейските шампионати през сегашния сезон и това е вторият му дуел. Първият беше сред Шериф Тираспол и Фарул Констанца от предварителните кръгова на Шампионската лига.

Освен това към този момент са ясни всички евентуални противници, които сините могат да срещнат в плейофите. Това е последното затруднение преди груповата фаза на шампионата.

Двойката Левски/Апоел Беер Шева има коефицент от 17.000, което я подрежда измежду непоставените тимове.

Потенциалните противници на Левски:

Айнтрахт Франкфурт, Лил, Астън Вила, Фиорентина, Брюж/Акурейри, АЗ Алкмаар/Санта Колома, Гент/Погон Шчечин, Динамо Киев/Арис, Фенербахче/Марибор, Мидтиланд/Омония Никозия, Партизан/Сабах Баку, ПАОК/Хайдук Сплит, Макаби Тел Авив/АЕК Ларнака, Виктория Пилзен/Гзира Юнайтед, Будьо/Глимт/Пюник Ереван, както и изгубилите от следните двойки в Лига Европа – Славия Прага/Днипро-1 и Олимпиакос/Генк
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР