УЕФА обяви, че е стартирана процедура срещу отборите Реал Мадрид,

...
УЕФА обяви, че е стартирана процедура срещу отборите Реал Мадрид,
Коментари Харесай

УЕФА заведе дело срещу три отбора заради Суперлигата

УЕФА разгласи, че е стартирана процедура против тимовете " Реал Мадрид ", " Барселона " и " Ювентус ", които не се отхвърлят от присъединяване си в Европейската Суперлига. Триото беше част от общо 12-те клуба, които трябваше да вземат присъединяване в новия шампионати, преди гневната реакция на последователите да принуди множеството от тях да се откажат, написа. 

Девет клуба (голямата шестица във Висшата лига, " Милан ", " Интер " и " Атлетико Мадрид " ) към този момент се отдръпнаха от Суперлигата, само че " Ювентус ", " Реал (Мадрид) " и " Барселона " остават ангажирани с нея. 

Трите тима разгласява неотдавна взаимно изказване, в което оповестиха, че тимовете от Суперлигата са били подложени на " нетърпим напън ", който съгласно тях е оказан върху тях от УЕФА и други " заинтригувани страни от футбола ". 

Сега УЕФА разгласи, че е почнало правосъдно произвеждане против трите клуба. " След следствие, извършено от етичните и дисциплинарни инспектори на УЕФА по отношение на по този начин наречения план " Суперлига ", против " Реал Мадрид ", ФК " Барселона " и " Ювентус " ФК е стартирано правосъдна процедура поради евентуално нарушаване на правната рамка на УЕФА ", се споделя в изказването на Европейската футболна централа. 

Една от глобите, които може да получат трите клуба, е да бъдат извадени от европейските клубни шампионати за период от две години. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР