УЕФА може да вземе безпрецедентно решение за оставащите кръгове в

...
УЕФА може да вземе безпрецедентно решение за оставащите кръгове в
Коментари Харесай

УЕФА може да вземе иновативно решение в опит да завърши Шампионската лига и ЛЕ

УЕФА може да вземе невиждано решение за оставащите кръгове в Шампионската лига и Лига Европа, оповестява през днешния ден "Мирър ". Европейската футболна централа се събира във вторник, с цел да разиска бъдещето след прекъсването на множеството огромни шампионати, в това число тези в Англия, Испания, Германия и Франция.

Различни медии настояват, че на тази среща ще бъде взето решение за отлагането на Евро 2020 с година. УЕФА обаче има нова концепция в опит да приключи тазгодишните евротурнири в точния момент и тя е срещите от оставащите кръгове да бъдат изиграни в една среща, евентуално на безпристрастен терен.

Шампионската лига и Лига Европа са в своите осминафинали, само че и в двете съревнования бяха отсрочени срещи, които не е ясно по кое време ще могат да бъдат изиграни. Това е подсказало тази новаторска концепция, която би могла да спести част от срещите, а по опция и да провокира огромен зрителски интерес заради зрелището всичко да се реши единствено в един дуел. По стратегия финалната среща от Шампионската лига би трябвало да се организира на 30 май в Истанбул, а тази от Лига Европа три дни по-рано в Гданск.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР