УЕФА е заплашила Англия с отнемане на домакинството на финала

...
УЕФА е заплашила Англия с отнемане на домакинството на финала
Коментари Харесай

Заплашват Англия с отнемане на финала на Евро 2020

УЕФА е заплашила Англия с лишаване на семейството на финала на Евро 2020 и преместването му в Унгария, твърди " Таймс ". От европейската централа упорстват английското държавно управление да отстрани наложителното карантиниране за 2500 ВИП посетители, които се чакат за мача за трофея на 11 юли.

Ако това не се случи, срещата за трофея най-вероятно ще се изиграе на " Ференц Пушкаш " в Будапеща, където преди дни се състоя първият дуел при цялостен потенциал на стадиона.

Според настоящите сега разпореждания против разпространяването на COVID-19, влизащите във Англия би трябвало да прекарат 10 дни под карантина.

Снимка: Reuters

УЕФА изрази вяра, че управляващите ще отстранен тези рестрикции и за задграничните почитатели, които желаят да гледат финалната фаза на Евро 2020.

Полуфиналите и финала ще се проведат на " Уембли " в Лондон, само че съгласно актуалните наставления на здравните управляващи всички жители на страни от " кехлибарения " или " аления " лист, в който попадат съвсем всички европейски страни, би трябвало да бъдат наложително в 10-дневна карантина.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР