УЕФА е заплашила Англия с отнемане на домакинството на финала

...
УЕФА е заплашила Англия с отнемане на домакинството на финала
Коментари Харесай

УЕФА заплаши Англия с отнемане на финала на Евро 2020

УЕФА е заплашила Англия с лишаване на семейството на финала на Евро 2020 и преместването му в Унгария, заяви " Таймс ". От евроцентралата упорстват английското държавно управление да изключи от наложителното карантиниране 2500 ВИП персони, които се чакат за мача за трофея на 11 юли.

Ако това не се случи, срещата за трофея най-вероятно ще се изиграе на " Ференц Пушкаш " в Будапеща, където преди дни се състоя първият дуел при цялостен потенциал на стадиона.

Според настоящите сега разпореждания в борбата с ковид влизащите във Англия би трябвало да прекарат 10 дни под карантина. УЕФА изрази вяра, че управляващите във Англия ще вдигнат карантинните рестрикции и за задграничните почитатели, които желаят да гледат финалната фаза на Евро 2020.

Полуфиналите и финала на шампионата ще се проведат на " Уембли " в Лондон, само че съгласно актуалните наставления на здравните управляващи всички жители на страни от " кехлибарения " или " аления " лист, в който попадат съвсем всички европейски страни, би трябвало да преминат 10-дневен карантинен интервал.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР