УЕФА е създала нов иновативен консултативен съвет по време на

...
УЕФА е създала нов иновативен консултативен съвет по време на
Коментари Харесай

УЕФА е създала иновативен орган, иска да чуе мнението на елита във футбола

УЕФА е основала нов новаторски съвещателен съвет по време на конгреса на организацията в предходните дни, оповестява вестник “Марка ”. За пръв път организацията основава сходен орган в опит да почерпи от мнението и опита на хора, работили на най-високо равнище в тази сфера. Официалната учредителна среща на новата организация ще бъде на 24 април в дома на европейската футболна централа в Нион. Идеята на УЕФА е това да стане годишно събитие в календара, предопределено да даде институционална форма на без значение мнение по значимите въпроси свързани с развиването на спорта. 

Бордът ще бъде управляван на този стадий от Звонимир Бобан, а в него ще влиза също по този начин Роберто Розети, който е началник на съдийте в УЕФА. Идеята е това да се оформи като платформа със мощен и самодеен ангажимент към някогашни футболисти и елитни треньори с богат опит и знания в света на футбола. Също по този начин желанието е да бъде отворен конгрес, който да бъде употребен за продан и разискване на хрумвания, директно свързани с играта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР