Уебсайтът на Мартин Луис MoneySavingExpert.com издаде предупреждение към младите шофьори,

...
Уебсайтът на Мартин Луис MoneySavingExpert.com издаде предупреждение към младите шофьори,
Коментари Харесай

Уебсайтът на MSE на Мартин Луис издава предупреждение „не го правете“ за често срещана грешка в автомобилната застраховка

Уебсайтът на Мартин Луис MoneySavingExpert.com издаде предизвестие към младите водачи, които може да се пробват да понижат разноските си за автомобилна застраховка.

Добавянето на член на фамилията към вашата автомобилна застрахователна лавица като втори водач може да помогне за понижаване на наградите ви, при изискване че той от време на време кара колата ви. Но MSE предизвести, че в никакъв случай не би трябвало да добавяте родител или различен родственик като главен водач, в случай че те не са главният консуматор на вашето транспортно средство.

Пишейки в последния седмичен бюлетин на MSE, екипът на MSE сподели: „ Това е „ показване “ и е машинация. Ще бъде тествано, в случай че подадете иск и застраховката ще бъде невалидна, в случай че бъдете хванати. Може даже да бъдете преследвани. Не го прави. ”

Идва като съпоставяне Уебсайтът Compare the Market предвижда, че разноските за автомобилни застраховки за млади водачи на възраст сред 17 и 24 години са се нараснали с 49%, струвайки приблизително над £2000 на година. Автомобил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР