Уеб-порталът WCCFTech цитира представител на голям AIB партньор на Nvidia,

...
Уеб-порталът WCCFTech цитира представител на голям AIB партньор на Nvidia,
Коментари Харесай

График на продажбите на видеокартите GeForce RTX

Уеб-порталът WCCFTech цитира представител на огромен AIB сътрудник на Nvidia, поискал да остане незнаен. Сред огромния размер забавна вътрешна информация, са и приблизителните дати на продажбите на показаните наскоро видеокарти GeForce RTX.

Според тази информация, първа на пазара ще излезе видеокартата GeForce RTX 2080 . Това събитие е планувано за 20 септември тази година. Малко преди този момент, на 10 септември ще бъде доставена неголяма партида от тези видеокарти. Основната партида ще бъде „много голяма“ и по всичко проличава, че точно тази видеокарта ще бъде най-масовата.

GeForce RTX 2080 Ti ще се появи една седмица след излизането на GeForce RTX 2080 – т.е., на 27 септември . Това наподобява разумно, като се имат поради цената и позиционирането на GeForce RTX 2080 Ti.

Нaчалото на продажбите на модела GeForce RTX 2070 можем да чакаме при започване на месец октомври . Тази информация изцяло съответствува с изтеклите преди този момент данни. Една от аргументите за забавянето на GeForce RTX 2070 е съществуването в складовете на старшите решения на GeForce GTX серия 10, които би трябвало някак да бъдат продадени преди излизането на новата графична карта на пазара.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР