Уеб-базираното приложение обработва до 50 снимки за 5 минути в

...
Уеб-базираното приложение обработва до 50 снимки за 5 минути в
Коментари Харесай

Watermarkly – направете воден знак лесно в браузъра

Уеб-базираното приложение обработва до 50 фотоси за 5 минути в пакетен режим, поддържа 962 шрифта, може да работи автоматизирано и в ръчен режим

Watermarkly е елементарно налична услуга за водни знаци, която работи в уеб браузъра

Ако работата с уеб-базирани приложения е по усета ви, една нова услуга евентуално ще ви е от огромна потребна, когато желаете да отбраните фотоси и изображения с воден знак – бързо и елементарно, от всяко място с достъп до интернет.

Уеб приложението Watermarkly добавя портфолиото на профилиран в обработката на изображения разработчик, който предлага също десктоп артикули за слагане на водни знаци на фотоси и видео, работещи офлайн, на локалния компютър – това са стратегиите Visual Watermark и Visual Watermark for Video.

Работата с приложението е извънредно лесна, защото не се изисква инсталиране на програмен продукт на компютъра – цялата функционалност е налична през уеб браузъра, а интервенциите се правят бързо и безпрепятствено. Необходим ви е само компютър с интернет връзка, с цел да отбраните с воден знак една или десетки фотоси едновременно, в пакетен режим.

Богати благоприятни условия за персонализиране

С помощта на Watermarkly можете да добавите водни знаци с текст и лого в най-различни комбинации, с цел да отбраните надеждно от прекопирване без упоменаване на авторски права на фотографиите и изображенията, които сте основали.

Стъпка 1: Поставяне на фотография в прозореца на Watermarkly

Приложението поддържа 962 премиум шрифта, транспарантни и непрозрачни водни марки, повтарящи се водни марки, номериране на фотосите с водни марки и редица други благоприятни условия, в това число преоразмеряване на изображението преди издание онлайн.

Можете да импортирате в Watermarkly фотоси от вашия местен компютър или от облачни складове като Гугъл Drive и Dropbox. Независимо какъв брой огромен е файлът с изображението, качването и свалянето стават съвсем незабавно, даже при мудна интернет връзка.

Пакетна обработка

За бързодействието на Watermarkly свидетелства фактът, че прибавянето на водни знаци към 50 фотоси лишава единствено 5 минути в пакетен режим. Достатъчно е да изберете файловете от компютъра си и да пускане неотложно интервенцията по слагане на воден знак на всяко от тях – посредством бутона Watermark Photos.

Услугата Watermarkly е способна да обработва няколко фотоси едновременно. Ако те са с разнообразни размери, приложението трансформира автоматизирано размера на водния знак, тъй че да пасне най-добре на съответната фотография.

Стъпка 2: Персонализиране на водния знак

Разбира се, в случай че се нуждаете от слагане на водни знаци на хиляди фотоси, тогава за предпочитане е да ползвате десктоп приложението, което е налично за Windows и Mac. То обработва редом до 50 000 фотоси с лекост.

Два режима – автоматизиран и ръчен

Можете да прецизирате работата на Watermarkly, като правите интервенциите по слагане на водни знаци ръчно вместо да разчитате на автоматизирания режим. Във втория случай просто добавяте фотосите в приложението и то слага водни знаци на всички изображения едновременно, като ги мащабира автоматизирано за формат пейзаж или портрет. Ако фотосите са дребни, получават по-малки водни знаци.

Стъпка 3: Настройка на изходните параметри

Но е планувана опция за възбрана на автоматизираното мащабиране. В този случай можете ръчно да разполагате водните знаци в съответно изображение от пакета. За задачата е належащо да натиснете бутона „ Preview ” в екрана „ Output Settings ”, да кликнете на фотографията и да настроите позицията на водния знак.

Поверителност

Watermarkly не се възползва по никакъв метод от данните на потребителя. Това е уеб приложение, което не конфигурира какъвто и да е програмен продукт на компютъра и работи в браузъра през сигурни https връзки.

Разработчикът твърди, че Watermarkly не съхранява фотосите на потребителите на свои сървъри и нито един чиновник в компанията не упражнява достъп до тях. Така че потребителите могат да са изцяло спокойни във връзка с поверителността.

Стъпка 4: Преглед на изображението с воден знак

Наличност и цени

Услугата Watermarkly е налична за прилагане гратис. Можете да поставяте водни знаци на 50 приложения в пакетен режим, без да плащате нищо за това. Но има две ограничавания – с изключение на водния знак безплатната версия прибавя лого „ Protected with Watermarkly ” и не включва съпътстващо десктоп приложение.

Налични са три платени варианти, които отстраняват логото „ Protected with Watermarkly ” и включват десктоп приложение с благоприятни условия за слагане на водни знаци на 50 000 изображения едновременно.

Трите платени варианти за прилагане на Watermarkly

Плащането за всички версии е еднократно – надлежно $19,95 за „ Базова ”, $29,95 за „ Плюс ” и $39,95 за „ Премиум ”. Освен това разработчикът дава 30-дневна гаранция за връщане на парите, при положение, че приложението не ви харесва по някаква причина.

Уеб страница: Watermarkly
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР